19 d’octubre del 2014

Antonio

Antonio, nascut a Toledo fa 81 anys. "Yo llegué a Barcelona en el 1949 escondido en un vagón de terneros. Era de noche y la única persona que me encontré, fué un guardia civil en una garita de una cárcel. Le pregunté para ir a Lérida, él me preguntó si yo era un polizón. Entonces le dije que si y cuando pensaba que me iba a encerrar, el buen hombre me invitó a cenar y me dejó dormir en la cárcel.
¿Ves esa bandera con una estrella? -la estelada-. Es ilegal! Igual que la del aguilucho, la española preconstitucional. Oye! Cataluña es una región, no es una nación. Aquí se dicen muchas mentiras. ¿Que Franco mataba niños? Que barbaridad! Mira, mi padre tuvo problemas durante la guerra civil. Lo llevaron al Valle de los Caidos a trabajos forzados. Entonces mi abuela escribió al Generalísimo diciendo que todo era un error, que su hijo era inocente. Franco le contestó a mi abuela que si no habia delito de sangre le soltarian y al cabo de un tiempo, lo soltaron."


2 comentaris:

xavi ha dit...

M'agrada molt la foto, i el escric com aquest home fa el seu plantejament, pero esta clar que tot es subjectiu i jo no puc compartir la seva opinio.
Una foto molt bonica.
Una abraçada

Enric Mestres Illamola ha dit...

Fragment que he publicat al Facebook:
En el camí ens trobem de tot i només depen de nosaltres escollir la nostra reacció. Ahir vaig penjar al bloc el retrat d'un home que té unes idees clarament a les antípodes de les meves, però vaig compartir la seva història perquè indubtablement ell també forma part dels Humans de Barcelona.
Un tal Diego va comentar el següent: -Ahahaha !!! Me quito de esta pag ya mismo ! Adeu !!!
Durant una estona vaig pensar si li responia i què li responia. Finalment vaig decidir no respondre-li. Si fins ara no ha entès de que va això, pot esperar una mica més...
Podeu veure el retrat del qual us parlo a : https://www.facebook.com/humansoflalalabarcelona/photos/a.220928318030763.1073741828.220875374702724/260002227456705/?type=1&theater

Publica un comentari a l'entrada