31 de desembre de 2014

1.000 retrats!

Acabem 2014 coincidint amb la publicació del retrat nº 1.000. Aquest particular retrat de Barcelona ja fa més de quatre anys que està en marxa i el primer que vull fer és donar les gràcies a tots aquells que m'aneu seguint i em doneu forces per continuar, de veritat: moltes gràcies! Tot i les enormes dificultats del moment que vivim, espero poder continuar retratant aquesta meravellosa ciutat i per a tots vosaltres, espero que pugueu realitzar els vostres somnis. Feliç 2015!!!
Acabamos 2014 coincidiendo con la publicación del retrato nº 1.000. Este particular retrato de Barcelona hace ya más de cuatro años que está en marcha y lo primero que quiero hacer es dar las gracias a todos aquellos que me vais siguiendo y me dais fuerzas para continuar, de verdad: muchas gracias! A pesar de las enormes dificultades del momento que vivimos, espero poder seguir retratando esta maravillosa ciudad y para todos vosotros, espero que podais realizar vuestros sueños. Feliz 2015 !!!

(Si premeu "Retrats" a dalt a la dreta del bloc, podeu veure la meitat d'aquests 1.000 retrats en miniatures; el bloc no permet veure'n més de 500 /Si pulsais "Retratos" arriba a la derecha del blog, podeis ver la mitad de estos 1.000 retratos en miniaturas; el blog no permite ver más de 500. )


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada