2 de març de 2016

Anna i Cristina 'Barcelona Magic Line'

L'Anna i la Cristina són germanes. (Anna: Barcelona, 37 anys, filòloga catalana i Cristina: Barcelona, 28 anys, fisioterapeuta especialitzada en neurologia). L'Anna va patir una hemorràgia cerebral fa 10 anys i necessita ajuda per la majoria de tasques del dia a dia. La Cristina va començar a estudiar fisioteràpia neurològica abans que la seva germana patís l'hemorràgia cerebral i li ha anat molt bé per cuidar-la. L'Anna, veient que quan sortia al carrer, els nens se la quedaven mirant amb perplexitat, va decidir crear un conte -L'Ona i el seu aniversari- per explicar i fer més propera la seva realitat. Ara mateix està immersa en la publicació del segon conte.


2 comentaris:

Pako ha dit...

Som-hi, Anna. La Joëlette és una eina magnifica. Espero que la gaudiu molt, tant tu com la teva germana Cristina, acompanyant-te. Soc el Paco Crespo, voluntari de Rodamunt i segur que algun dia coincidirem en alguna sortida.
Cristina, sort en les teves facetes de fisio i escriptora. Segur que t'ho mereixes. I que et recuperis aviat i be del trencament de la cama. Salut!

tina ha dit...

Paco Crespo, gràcies pel comentari. Però recordar que jo ajudo a l'Anna en tot el que puc, però ella té les capacitats i és ella l'escriptora i autora dels contes de l'Ona. L'article està molt ben fet i queda prou clar penso.

Publica un comentari a l'entrada