3 de març de 2016

Antoni 'Barcelona Magic Line'

Antoni (Barcelona, 67 anys, comercial jubilat). "Avui és el meu aniversari. En faig 67 i també celebro que fa 4 anys vaig tornar a néixer; vaig agafar una infecció al cervell anomenada sepsis. Vaig estar 2 mesos en coma i van dir a la meva família que només hi havia una possibilitat entre mil de que en sortís. Després, al veure que reaccionava ens van dir que hauria d'anar en cadira de rodes la resta de la meva vida... i ja ho veus! Aquí estic! Des de aleshores ajudo i col·laboro en tot el que puc: Sant Joan de Déu, Càritas, Vall Hebron. Avui sóc voluntari de la Barcelona Magic Line de Sant Joan de Déu. M'agradaria escriure un llibre sobre el què he passat, si saps algú que em pugui ajudar, m'aniria molt bé. De moment ja tinc el títol: Estando sin estar".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada