15 d’octubre de 2019

Rosa

Rosa (Barcelona, 76 anys, oficinista retirada). "M'agraden molt els gossos, aquests tres son meus, la Duna, la Pitusa i el Lion. El que més m'agrada de Barcelona és la Catedral, la trobo molt bonica. Visc al costat i hi vaig molt sovint."

12 d’octubre de 2019

Rosario

Rosario (Barcelona, 63 anys, venedora retirada). "Ara sóc pensionista i estic la mar de bé. Vaig treballar del que trobava, de venedora d'Avon, de Cristian Lay Home, de moltes coses. I aquí estic amb la Pitusa, la gosseta de la meva amiga Rosa."

10 d’octubre de 2019

Darinka

Darinka (Mèxic DF, 19 anys, estudia moda i disseny). "Fa 14 anys que visc a Barcelona i el que m'agrada més de la ciutat és com aconsegueix mesclar la tradició amb la modernitat. Estudia moda i el meu somni és fer la meva roba. Tot i que també m'agrada la alta costura, el meu estil és molt més alternatiu."

9 d’octubre de 2019

Albert

Albert (Guadix, 60 anys). "Bon dia! Tinc problemes de vista. Només veig ombres. Demano almoina al carrer Xuclà des de fa 4 anys. Mossèn Pere Joan m'ajuda molt i quan el pot no s'omple, m'ajuda a pagar la habitació. Estic molt bé a Barcelona, hi ha molt bona gent que m'ajuda molt.Si em toqués la primitiva, m'agradaria tornar a la meva terra, a Guadix, a Granada."